2015-11-04 01:28:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Több testmozgásra van szüksége

Napi horoszkóp november 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ön képtelen a hazugságra, nem csak a párkapcsolatában, hanem az élet minden területén. Sikerülni fog felhívni magára a figyelmet, és ezzel fel tudja lobbantani a szerelem lángját is. Azért legyen óvatos, túlzott féltékenységet ne ébresszen a kedvesében!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz a Szűz jegyében áll. Az ön számára nagyon fontos a szerelem, ám most mégis képes hidegen mérlegelni, és nem hagyja, hogy az érzelmei az egész életét összekavarják. Ön igazán kitartó tud lenni egy kapcsolatban. Jól is teszi, ne lépjen ki addig belőle, amíg a körülmények nem kényszerítik erre.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Szaturnusz, az oldás és kötés bolygója, áll az Ikrek jegyével szemben. Bár ön nem féltékeny típus, és nem akarja birtokolni a másikat, érthető módon mégis elkeseríti, amikor a kedvese flörtöl valakivel. Ne tulajdonítson nagy jelentőséget a dolognak, de a rosszallását azért nyugodtan fejezze ki!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Az Uránusz kellemetlen fényszögben áll a Rák jegyével. Többször előfordulhat ma, hogy elhamarkodottan hoz ítéletet. Elhatározásaiban nem tud mindig állhatatos lenni, munkakedve hamar alábbhagy, terveiről könnyen le tudják majd beszélni, az ellenérvek hallatára elveszítheti a magabiztosságát. Egyik munkatársa próbál önhöz közelíteni, észre kellene vennie, hogy mennyire vonzó ember.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold az Oroszlán jegyében áll, de kellemetlenül kapcsolódik a Naphoz. Ne veszítse el a türelmét, mert azt később komolyan megbánhatja. Igazán nem mondhatni önre, hogy elvakultan cselekszik, méltányolható érvekkel, racionális szempontokkal el lehet önt téríteni a szándékától.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Mars a Szűz jegyében áll, együtt a Vénusszal. Ön most különösen szigorú, aprólékos és kritikus. Érzelmei sokszor szenvtelenül hatnak. Hangulata kiegyensúlyozott, indulataiban mérsékelt. A munkájában nagyon lelkiismeretes, pontos és megbízható. A Jupiter a Szűz jegyében lehetővé teszi, hogy békésen lezárja egy kapcsolatát, ha úgy akarja. Remélhetőleg közös megegyezéssel válnak majd külön az útjaik, és megmarad a barátság is.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz a Szűz jegyében áll. Érzelmei lángolóak, de nem tartósak. A Vénusz hatására ma a vonzereje továbbra is a tetőfokon van, olyannyira, hogy többeket is elriaszthat a népszerűségével… Ha valaki tetszik önnek, akkor bátorítsa!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Próbáljon egy kicsit engedékenyebb lenni. Ha ön a főnök, akkor a beosztottaitól erejükön felüli fegyelmet követel, és nem tűri az ellentmondást. Ha továbbra is ennyire szigorú marad, akkor ne csodálkozzon azon, ha elveszíti a legjobb munkatársait is. Engedje, hogy a Vénusz lágyítson uralkodó természetén.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Szaturnusz, a csontozat bolygója az egészséghoroszkópban, a Nyilas jegyében áll. Ahhoz, hogy minden rendben legyen fizikailag, mindenképpen több testmozgásra van szüksége. Biztosan jó dolog a meleg kandalló mellett teázgatni, mégis jobban tenné, ha kimenne a szabadba sportolni.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Szaturnusz kellemetlen kapcsolatban van a Neptunusszal. Ön határozott, következetes, hajthatatlan, befolyásolhatatlan is tud lenni. Ám cselekvése most lassúnak tűnik. Próbálja megérteni az ön körül élőket, ne legyen annyira kíméletlen sem önmagával, sem másokkal szemben.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A hivatását jelző területen áll a legtöbb bolygó: valami különleges dolog történhet, valami, ami komoly hasznot hozhat, ezért a munkájára kellene a legjobban figyelnie.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Neptunusz a Halak jegyében a legerősebb. Érzékeny idegrendszere miatt inkább megérez, mint megért bizonyos összefüggéseket. Életének fontos részei a képzeletben átélt lehetőségek, helyzetek. Vigyázzon, a félelmeket tartsa távol magától!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: